Catering – Overzicht traiteurs en cateraars

Alles om van je Event een succes te maken

Traiteur aan huis.
Ongeacht de locatie waar u een feest of evenement wil organiseren, kan u het culinaire gedeelte met een gerust hart aan ons overlaten. We koppelen heerlijke gerechten, originele hapjes, passende dranken aan een ervaren bediening en een naadloze organisatie. We zorgen voor alles van bereiding tot afwas .Behalve voor de gerechten en de dranken, zorgen wij uiteraard ook voor:

  • keukenmateriaal;
  • bestek;
  • glazen;
  • tafellinnen;
  • afwas.
Verse wafels kopen 
Catering.
Maatwerk duurzaam cateringconcept voor The International School of The Hague. Een cateraar die ervoor zorgt dat een gezond aanbod een vaste waarde wordt in het gezondheidsbeleid van de school én een duurzaam assortiment dat zoveel mogelijk is afgestemd op de diverse internationale culturen die de school rijk is. Dat is waar The International School of The Hague (ISH) in Den Haag naar op zoek was. Markies Catering ging de uitdaging aan en zo is een bijzondere samenwerking ontstaan.
Facturatieprogramma 
Schoolcatering Diemen.
De afgelopen jaren groeide School Catering Diemen een beetje uit zijn jasje en vond het noodzakelijk de organisatie uit te breiden. School Catering Diemen en Bedrijf Catering Diemen werden tot leven geroepen. School Catering Diemen is zich bewust van het gewijzigde beleid van de onderwijsinstellingen ten behoeve van Gezonde” Voeding.
Stretchtent aanbod
Traiteur en event catering Edmar Veurne.
Welkom op de website van Edmar Catering NV. Edmar Catering, opgestart in 1993 groeide steeds verder uit tot het catering bedrijf in de Westhoek. In december 2008 werd het bedrijf overgenomen door een jong, dynamisch koppel uit Veurne, Steve Soubry en Sylvie Persyn.
Proteine dieet
Catering ISS World België.
Scholengroep 11 Leuven. School ISS Cool. Industriele schoonmaak Industriele schoonmaak. Onze visie over gezonde voeding. Gezonde en fitte werknemers maken een belangrijk deel uit van het kapitaal van een bedrijf. Minder ziekte, minder afwezigheden, een betere productiviteit en sfeer, meer appreciatie voor het werk van de werknemers en het zich daardoor goed voelen, zijn belangrijke voordelen die mede door een gezond voedingsbeleid op het werk kunnen worden bevorderd. ISS Catering is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelzijdige catereaar. Dagelijks verzorgen 500 cateringmedewerkers de catering in bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen of scholen.
mortex leverancier
Huis Van Wonterghem.
Huis Van Wonterghem verzorgt het eten, de drankjes en de bediening van uw feest of evenement. De unieke kwaliteit van een feest bij Huis Van Wonterghem op een bestemming naar keuze. Op vraag van heel wat tevreden klanten ontwikkelde Huis Van Wonterghem een hoogstaande traiteurdienst die het culinaire niveau en de uitmuntende service van Huis Van Wonterghem naar uw locatie brengt.Of u nu een receptie, walking dinner, diner of babyborrel plant, voor een feest vanaf vijftig gasten bent u bij Huis Van Wonterghem aan het juiste adres.Dankzij onze jarenlange ervaring (vijfenzeventig jaar feesten, waarvan vijftien aan huis) zijn wij de perfecte traiteur die met u mee denkt zodat uw feest vlot en zorgeloos verloopt.Wij verzorgen indien gewenst ook de bar, DJ, drankjes en aankleding, zodat u zich nergens om hoeft te bekommeren.
webshop laten optimaliseren
Best Courses in Catering 2018.
Courses in catering will vary depending on the school and the location you choose your studies. What Are the Requirements for a Course in Catering? The requirements for a course on catering will vary from one institution to the next.
webshop laten maken
Ambachtelijke Schoolcatering MEES op school.
MEES op school. MEES op school. MEES op school. MEES op school. MEES Catering 2019. Van Melick catering Van Melick groep Van Melick Totaal Concepten Van Melick Culinair MEES Catering. Ambachtelijke Schoolcatering MEES op school. Van Melick the catering company.
Catering op hoog niveau.
Met The Art of Fine Cooking maken we het verschil. Ik selecteer dagverse producten die ik samen met mijn team omtover tot pareltjes van gerechten waarbij smaak primeert. Kortom we brengen het betere restaurantwerk tot bij jou.””Feestarchitect, samen werken we aan jouw droomevent. Of het nu gaat om jouw trouwfeest, bedrijfsfeest of eerder een intiem diner privé, we design your wish!”Gin bar event in gedachten? Lounge party organiseren? Of liever high class én bediening met stolp?
Ibiza Party bij je thuis? Het is allemaal mogelijk!