Catering – Overzicht traiteurs en cateraars

Alles om van je Event een succes te maken

Balls Glory Handcrafted Meatballs.
Maar je kunt in onze restos ook kiezen uit meer dan tien Ballensmaken om thuis op te warmen. Stoemp, saus en salads kun je kopen om er thuis een ballenfestijn van te maken. Ballenjunks in Gent, Brussel, Leuven, Antwerpen in dringende nood aan een portie balls kunnen hun favoriete balls aan huis laten leveren. the house of ballekes stoemp. Belgische slow-food is onze passie, we houden het lekker simpel zijn fier op onze ballekes stoemp. Onze foodtruck op jouw event.
luchtmatras zwembad
 Citron HY Food Truck 79 1979 verkocht CH8244.
Maandag enkel op afspraak. Citron HY Food Truck 79. Model HY Food Truck 79. Stuur links gestuurd. Belgische papieren ingeschreven als Oldtimer onderhoudsfacturen. Enkele jaren geleden gerestaureerd naar volledig ingerichte foodtruck zijklep en zonnetent, tussenschot met deur, nu kan hij wat liefde en een grote opfrisbeurt gebruiken.
foodtruck huren
 8 Tips om je eigen foodtruck te beginnen Foodbrigade.
De foodtruck zelf. Koop een truck. En verbouw het tot een foodtruck. Het mooiste is natuurlijk als je een bestaande foodtruck kan overkopen. Dat scheelt je veel verbouwen en nadenken over de ideale inrichting hoe groot moet de keuken zijn bijvoorbeeld.
Natuzzi zetels
 Maza.
Je kunt ons daar vinden met onze foodtruck om jou onze mezzes, hoemoes, falafel en onze nieuwste smaken te laten proeven. Zien we je daar? Een mezze, een tafel vol heerlijke, kleine hapjes, is heel gezellig om te delen met je vrienden of familie.
casual chic
 Deze Belgische wintersporter reist met zijn foodtruck de Alpen door om dronken mensen te voeren MUNCHIES.
Ik begin er gewoon een eetkraam om zatte mensen die nachtelijke munchies hebben te helpen! Tussen twee tot zes uur s ochtends verandert mijn busje in een feesttruck: de muziek staat hard, vrienden van me komen helpen en dronken mensen komen uit de club rollen om eten te kopen. Hoe heb je je voorbereid? Ik ging op zoek naar een klein aanhangwagentje dat ik om kon bouwen tot hotdogkraam, en voordat ik het wist had ik een tweedehands halve vrachtwagen gekocht, een beest van zes meter. De voormalige eigenaars hadden een Thais restaurant en de foodtruck was heel vettig vanbinnen. Samen met vrienden heb ik het ding helemaal uit elkaar gehaald, geschilderd en versierd. Ik kocht een stel winterbanden en was klaar om te vertrekken. Het was wel echt stressen. Al het geld dat ik had zat in die truck.
auto opkopers
 The Street Food Company.
Met de The Street Food Company proberen we op een ecologische manier heerlijk ambachtelijke street food klaar te maken op onze foodbikes. We zijn 2 broers opgegroeid in een gezin waar lekker eten altijd een feest was. La mama maakte in onze jeugd de lekkerste gerechten klaar, daar is onze passie voor lekker eten ontstaan.
Auto opkopers
 Beautiful ice cream vans for sale. Wondermooie ijswagens te koop.
Wij zijn steeds bereikbaar voor info, ook tijdens de avonduren en de weekends. We zijn gevestigd in Maasmechelen BELGIE op slechts 15 km van Maastricht en 20 km van Hasselt. Serieuze kandidaten kunnen telefonisch contact met ons opnemen en zijn zeer welkom in ons bedrijf! Met vriendelijke groeten. WWW.ICECREAMCARS.COM Email: donati.giovanni@pandora.be. Best mobile ice cream vendors, are you looking for a beautiful readymade ice cream truck that could be shipped ore delivered within 1 week or even within a few days?
Opkoper auto
 Home Mobiele Frituur aan huis, bedrijf, school, evenement, of uw feestMobiele Frituur aan huis, bedrijf, school, evenement, of uw feest.
Hamburgerwagens, Gourmetburger truck. Pastatruck of Gebakwagen. Wij komen graag op uw Feest, Bedrijf, School, Evenement, Opendeurdag, Fuif of Kermis. Neem gerust vrijblijvend contact op. Of vraag vrijbijvend uw offerte aan. Meer informatie over de mogelijkheden van onze Mobiele Frituurwagens. vindt u in onze folder. Onze Mobiele Frituurwagen komt graag bij jouw langs in gans België. Dat maakt ons al jaren de mobiele feestfrituur bij uitstek. Bekijk hier onze folder.: Gaat u ook aan tafel met de Tempelier? De Tempelier is een dynamisch cateringbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, actief over heel Belgie tot zelfs in het buitenland.
 Home Food Truck Company.
Rent food truck. Food Truck B12. Food Truck C15. Vintage Ford Truck. The Drop Box. Moving Brands Our Philosophy on. mobile food solutions. in one minute. FULL SERVICE MOBILE FOOD SOLUTIONS MOVE YOUR BRAND Learn more. FULL SERVICE MOBILE FOOD SOLUTIONS MOVE YOUR BRAND Learn more.
coverband bestellen