Catering – Overzicht traiteurs en cateraars

Alles om van je Event een succes te maken

Foodtruck Verhuur.
Ook in dat geval is het zinvol contact met ons op te nemen, dan zetten we je aanvraag achter de optie die er al staat mocht het onverhoopt toch niet doorgaan. Last minute een foodtruck nodig? Geen probleem als er op onze agenda niets gepland staat kunnen wij kort schakelen. Wil je de foodtruck huren of ben je op zoek naar meer informatie?
mannelijke striptease
 Lampada Brasserie Genk Thor Park.
Brasserie Lampada, gelegen in de wondermooie ontmoetingsplaats van Thor Central, is een moderne brasserie/freeflow met zelfbedieningsconcept in een informele setting om op een gezellige Food Plaza met Spaanse Mercado-invloeden te genieten van een snelle lunch in een anders-dan-anders eetervaring. Lampada heeft unieke Mercado Food Carts ontwikkeld waarbij leuke comfortsnacks gepresenteerd worden.
appartement kopen in spanje
 Shop Tupperware.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Find a Consultant. Find a Fundraiser. Toggle navigation Tupperware. 0 items in Cart. Recently added items. You have no items in your shopping cart. On the Go.
stoellift expert
 Food TrucksFood TrucksImbiss Wagen American Way Airstream Rentals.
Ook erg geschikt voor allerlei food concepten. Te huur is deze FunTear Funtearissimo. In de tailgate is een professionale 2-piston espressomachine van Cimbali geplaatst. In het voorste compartiment is een koeling aanwezig zodat dit een geheel zelf voorzienende catering cart is.
Stretchtent huren
 WOW-ROUTES.COM.
Huur nu een E-Scooter vanaf 50! Huur nu een E-bike vanaf 25! Food drink trucks huren. Ontdek nog meer WOW! Bezoek ons op YouTube of Facebook. Route op maat. 2PK Cabrio Citroën DS Classic car Classic Citroën E-bike E-car E-scooter Méhari Twizy Vespa Scooter.
droogijsstralen gezocht
Luchtmatras zwembad

Wij zijn fabrikant van trendy foodtrailers. Om de prijs laag te houden en de inzetbaarheid te vergroten hebben we ervoor gekozen om onder de 750kg te blijven met onze foodtrailers. Hierdoor kan je met een relatief laag budget je eigen zaak opstarten, leasing is ook mogelijk waardoor het startkapitaal beperkt kan blijven. Hap & Tap Mobielen zijn vervaardigd uit kwalitatieve materialen, bij ons vindt u geen minderwaardige foodtrailers die er ongeveer hetzelfde uitzien als onze modellen. Zo zijn onze wanden dubbelwandig en voorzien van isolatie. U kan de minderwaardige modellen al herkennen aan de buitenzijde. De grote zijwanden hebben dan meestal een “latjesprofiel”, bovendien is er meestal ook een groot kleurverschil tussen de zijwanden en de voor- of achterwand.

2 de hands auto kopen
 Huur een Food Truck en Traiteur aan Huis.
Onze food trucks beschikken onder meer over een grote combi-grill oven, een braadplaat, 2 grote gasbekkens, een soepketel, een bain-marie, een grote friteuse op gas, een waterbak met warm stromend water, verschillende koelkasten voor 450 flesjes, een afzonderlijke koelkast voor etenswaren, een groot werkblad, 3 grote opbergkasten en een grote afzuigkap over de volledige lengte van het kookgedeelte.
 Originele food truck huren.

Een feestje of een bedrijfsevent ? Je zoekt een mooie originele foodtruck met pasta of pizza en liefst een die bij iedereen in de smaak valt ?Onze foodtrucks zorgen voor de catering. Een groot bedrijfsfeest of kleinere groep vrienden of familie op je privé party, noem het, onze pastafoodtruck of pizzafoodtruck komt naar je toe. Onze gezellige en stijlvolle mobiele pastabar of mobiele pizzeria bepalen zeker mee de sfeer op je event.

 The Street Food Company.
Met de The Street Food Company proberen we op een ecologische manier heerlijk ambachtelijke street food klaar te maken op onze foodbikes. We zijn 2 broers opgegroeid in een gezin waar lekker eten altijd een feest was. La mama maakte in onze jeugd de lekkerste gerechten klaar, daar is onze passie voor lekker eten ontstaan. onderdelen  citroen mehari
 IJskar voor feest gezocht? De Café Crème ijswagens scoren altijd!
Zij begrijpen ook als geen ander hoeveel moeite deze oude knar heeft moeten doen om ter plaatse te geraken, want lange ritten op autostrades zijn echt niet meer aan deze retro ice truck besteed. Maar op feestjes en events in het Waasland is deze publiekslieveling graag van de partij.
Huur je feestmateriaal bij Fun.
Zorg tijdens het feest zeker voor voldoende animatie voor de kids en huur één van de vele leuke springkastelen, hindernisbanen of andere leuke spellen. Belangrijk: Op dit moment kan het zijn dat ons aanbod in jouw gemeente nog niet toereikend is.
 Fietsen Op Rollen huren Click-Rent.
Fietsen Op Rollen huren vanaf 19500., Fietsen Op Rollen omschrijving. Maak kennis met één van onze topattracties voor cafés, kermissen, rusthuizen! Met de fietsen op rollen organiseer je een feestnummer waar het zweet, maar nog meer de ambiance zo van afdruipt!